Muchová si v Aucklandu zahraje čtvrtfinále, česká tenistka vyřadila Rumunku Ruseovou

Tenistka Karolína Muchová postoupila na turnaji v Aucklandu do čtvrtfinále. Rumunskou soupeřku Elenu-Gabrielu Ruseovou porazila 6:4, 6:1. V další fázi se rodačka z Olomouce utká se Španělkou Rebekou Masárovou, která vyřadila Rusku Annu Blinkovovou 6:1, 6:4.

Tento článek je více než rok starý.

Auckland (Nový Zéland) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká tenistka Karolína Muchová

Česká tenistka Karolína Muchová | Foto: JAIMI JOY | Zdroj: Reuters

Šestadvacetiletá Muchová, která v minulé sezoně laborovala se zdravotními potížemi, prošla přes první kolo díky skreči Číňanky Wang Si-jü.

Rok po deportaci je Djoković opět v Austrálii. Dostal vízum a vyhrál úvodní zápas sezony

Číst článek

V duelu s Ruseovou nečelila jedinému brejkbolu, naopak se jí podařilo čtyřikrát soupeřčin servis prolomit. Po hodině a 23 minutách využila Muchová první mečbol.

Bývalá světová devatenáctka, které nyní patří v žebříčku WTA 151. místo, si zahraje čtvrtfinále po více než třech měsících. Naposledy se mezi osm nejlepších hráček probojovala v září v Tallinnu.

S dalšími zdravotními patáliemi se týden před začátkem Australian Open potýká dvacetiletá britská naděje Emma Raducanuová.

Překvapivá šampionka US Open z roku 2021 sice v úvodním setu deklasovala Slovenku Viktórii Kužmovou 6:0, druhý ale ztratila v poměru 5:7 a poté duel kvůli zvrtnutému kotníku skrečovala.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme