Karolína Plíšková propustila kondičního trenéra, Marek Všetíček bude pomáhat Berdychovi

Spolupráce Karolíny Plíškové a Marka Všetíčka trvala pouze 9 měsíců. Kondiční trenér v realizačním týmu osmé tenistky světa končí, jeho další angažmá bude u Tomáše Berdycha.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Plíšková se loučí s Turnajem mistryň

Karolína Plíšková | Foto: Edgar Su | Zdroj: Reuters

„Ve spolupráci se zahraničními trenéry tenisu Rennae Stubbsovou a Conchitou Martinezovou se zvolil jiný směr, kterým se bude Karolína ubírat,“ napsal na oficiálních stránkách tenistky její manažer a manžel Michal Hrdlička.

Karolína Plíšková má natržený sval, ve finále Fed Cupu za ni zaskočí deblistka Barbora Krejčíková

Číst článek

Jméno nového kondičního trenéra Plíšková oznámí na začátku přípravy na novou sezonu. „Markovi děkuji za necelý rok spolupráce a přeji mu hodně úspěchů v další kariéře,“ řekla Karolína, která na dovolené léčí zranění, která jí znemožnila zasáhnout do finále Fed Cupu.

Marek Všetíček nyní bude spolupracovat s Tomášem Berdychem, který se po zdravotní pauze chystá na návrat na tenisové kurty: „S Kájou to byla fajn zkušenost, pevně věřím, že bude i nadále úspěšná. Já mám před sebou další pracovní výzvu,“ prohlásil Všetíček.

Karolíně Plíškové na konci sezony 2018 patří ve světovém žebříčku osmé místo. Po náročném konci sezony se kvalifikovala na Turnaj mistryň do Singapuru, kde se dostala do semifinále. Hru tenistky z Loun mají na starosti Australanka Rennae Stubbsová a vítězka Wimbledonu Conchita Martinezová ze Španělska.

Součástí realizačního týmu je také španělský fyzioterapeut Martin Salvador.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme