Plíšková stihla před přípravou nafotit charitativní kalendář, do nové sezony vstoupí s novými trenéry

Třítýdenní prázdniny už má za sebou, jedenáct měsíců tenisu před sebou. Karolína Plíšková toho během krátké dovolené stihla dost. Podívala do tropů, zkompletovala trenérský tým a vydala na pomoc potřebným svůj vlastní kalendář.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Plíšková prošla prvním kolem US Open

Karolína Plíšková prošla prvním kolem US Open | Foto: Geoff Burke-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

S příjmy z charitativního kalendáře myslí Karolína Plíšková na dámy Antonii a Aloisii. Podobně jako ona a její dvojče Kristýna se také narodily krátce po sobě. Už před 101 lety.

Karolína Plíšková propustila kondičního trenéra, Marek Všetíček bude pomáhat Berdychovi

Číst článek

„Tohle se nestává běžně. Dvojčata a ještě v takovém věku. My na ty dvojčata slyšíme, protože jich na světě tolik není, takže se rády dozvíme věci o nějakých jiných, jak se třeba chovají a tak. Budeme rádi, že nějakou část peněz jim můžeme věnovat,“ těší bývalou světovou jedničku.

Radost by osmá hráčka žebříčku ale chtěla udělat i sama sobě. K lepšímu pohybu na kurtu jí mají dovést hned dva kondiční trenéři. Chorvat Azuz Simčić, do letošního roku pomocník Tomáše Berdycha, a Michal Břetenář, specialista na dýchání.

„Dozvěděla jsem se, že je hodně špatné, což jsem si i tak nějak myslela, jelikož jsem to nikdy netrénovala. Vždycky to bylo jenom: nadechni před úderem a vydechni s úderem. Teď už je to trošku složitější než jenom tohle. Je to něco, čemu se chci věnovat,“ říká Plíšková.

Realizační tým obměnila už po několikáté. Naposledy se po osmiměsíční spolupráci rozloučila s uznávaným odborníkem Markem Všetíčkem, který nově připravuje Tomáše Berdycha.

„Ví se o mně, že lidi měním docela často, ale snažím se z každého něco vzít. Myslím si, že každý má co mi dát. Uvidíme, jak mi pomůžou,“ dodává česká tenistka.

Nejlépe prý k prvnímu grandslamovému titulu. Jako hlavní trenérky povedou bývalou světovou jedničku znovu Australanka Stubbsová a Španělka Martínezová.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme