Karolínu Plíškovou už nebude trénovat Tomáš Krupa, radit jí má Australanka Rennae Stubbsová

Karolína Plíšková podle iDNES.cz ukončila spolupráci s trenérem Tomášem Krupou, který jí trénoval od loňského listopadu. Světové osmičce bude nyní radit bývalá australská tenistka Rennae Stubbsová, se kterou Češka spolupracovala už při loňském Turnaji mistryň.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Plíšková na obou posledních turnajích, kde se představila, vypadla s tou samou tenistkou. Nejdříve Kiki Bertensové podlehla v osmifinále Wimbledonu a následně i na turnaji v Montrealu minulý týden.

Karolína Plíšková v Montrealu končí. Její přemožitelka Bertensová se v osmifinále utká s Petrou Kvitovou

Číst článek

Pod vedením Krupy došla letos Plíšková do čtvrtfinále Australian Open a získala jeden turnajový titul na antukovém podniku ve Stuttgartu. V Madridu pak zvládla porazit svou neoblíbenou soupeřku Simonu Halepovou, se kterou před tím měla bilanci 1:6.

„Výsledky a pocity ale prostě nebyly takové, jaké od sebe očekávám. Není to o něčí vině, já nesu největší odpovědnost za své výsledky a rozhodla jsem se pro změnu,“ řekla Plíšková pro iDNES.cz.

Spolupracovat by nyní měla Plíšková s Australankou Rennae Stubbsová. Ta české tenistce radila i na loňském Turnaji mistryň.

Rozhodně to není poprvé, co Plíšková mění trenéra. Jiřího Vaňka, který přestoupil k Petře Kvitové, nahradil David Kotyza. S ním se pak rozešla po loňském US Open a od nové sezóny ho nahradil právě Tomáš Krupa, dříve trenér Barbory Strýcové.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme