Plíšková ukončila spolupráci s německým trenérem Bajinem, česká tenistka hledá nový impulz

Tenistka Karolína Plíšková ukončila spolupráci s trenérem Saschou Bajinem. Třicetiletá hráčka hledá podle svých slov nový impulz a s německým koučem se rozchází po necelých dvou letech. Posledním turnajem Plíškové byl Wimbledon, kde vypadla ve druhém kole s domácí Katie Boulterovou.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Plíšková a trenér Sascha Bajin

Karolína Plíšková a trenér Sascha Bajin | Zdroj: Profimedia

Plíšková na travnatém grandslamu neobhájila loňskou finálovou účast, která byla nejvýraznějším okamžikem spolupráce s Bajinem, jež trvala od listopadu 2020.

Věřím, že dobré zápasy ještě letos odehraju, říká Plíšková po svém konci na Wimbledonu

Číst článek

„Rozhodli jsme se udělat změnu, další nový impulz. Cítili jsme, že má hra už se výrazně neposouvá. Bohužel, všechno má své limity a všechno jednou končí,“ uvedla Plíšková v tiskové zprávě.

Kvůli zranění z přípravy musela Plíšková vynechat Australian Open a na turnaje se vrátila až v březnu. Od té doby na okruhu WTA zvítězila jen v devíti z dvaceti zápasů.

Pouze na dvou turnajích vyhrála více než jedno utkání, jejím největším úspěchem je semifinále ze Štrasburku.

„I ty dobré věci někdy končí. Chtěla bych moc poděkovat Saschovi za všechno, co pro mě a můj tým udělal. Bylo to neuvěřitelné období  a hodně jsem se toho naučila. Hlavně to, jak být více pozitivní a věřit sama sobě. Jeden z nejlepších trenérů tady. Přeji mu jen to nejlepší.“ zhodnotila uplynulých dvacet měsíců spolupráce s Bajinem Plíšková na sociálních sítích.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme