Pro Plíškovou skončil turnaj ve Stuttgartu ve druhém kole, nestačila na Rusku Samsonovovou

Tenistka Karolína Plíšková prohrála ve druhém kole antukového turnaje ve Stuttgartu 4:6, 4:6 s Ruskou Ljudmilou Samsonovovou. Světová sedmička tak v šestém zápase sezony, do níž po prosincové zlomenině ruky vstoupila až v březnu, utrpěla čtvrtou porážku.

Tento článek je více než rok starý.

Stuttgart Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenistka Karolína Plíšková vstoupila do Turnaje mistryň v mexické Guadalajaře vítězně

Karolína Plíšková | Foto: Henry Romero | Zdroj: Reuters

Turnajová šestka Plíšková ve středu v 1. kole vyhrála prestižní souboj s dvojnásobnou wimbledonskou šampionkou Petrou Kvitovou, na třísetové vítězství nad krajankou ve čtvrtek ale nenavázala.

Českou bitvu ve Stuttgartu vyhrála Plíšková, s Kvitovou se na kurtu přetahovala přes dvě hodiny

Číst článek

Zápas s 31. hráčkou světa Samsonovovou se lámal v devátém gamu prvního setu za stavu 4:4. Třicetiletá Plíšková v něm udělala čtyři dvojchyby a poprvé ztratila servis.

O sedm let mladší Ruska brejk potvrdila, získala první set a pohodu si přenesla do úvodu druhé sady, v níž okamžitě vzala Plíškové další podání.

Výhodu brejku si Samsonovová udržela až do konce. Česká tenistka měla největší šanci na srovnání stavu v osmém gamu, kdy se dostala ke třem brejkbolům, ale ani jeden nevyužila. Zatím tak Plíšková letos marně čeká na dva vyhrané zápasy za sebou.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme