Krejčíková se Siniakovou jsou ve finále Turnaje mistryň, porazily Strýcovou se Sestini Hlaváčkovou

Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou si zahrají o premiérový titul na Turnaji mistryň. V semifinále se jim poradilo za 70 minut porazit Barboru Strýcovou s Andreou Sestini Hlaváčkovou 6:3 a 6:2. Své soupeřky budou světové deblové jedničky znát v sobotu odpoledne.

Tento článek je více než rok starý.

Singapur Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková

Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková | Foto: Alessandra Tarantino | Zdroj: ČTK/AP

V českém derby si držely obě dvojice podání až do osmé hry. V té se na servis postavila Sestini Hlaváčková a Siniaková s Krejčíkovou si zvládly vytvořit hned dva brejkboly.

Petra Kvitová rok 2018, berme to z lepšího začátku

Číst článek

Ten první se povedlo Strýcové se Sestini Hlaváčkovou odvrátit, ale druhý proměnila Siniaková přesným úderem na lajnu. Krejčíková šla následně podávat na zisk první sady, což se ji podařilo hned při prvním setbolu.

Ve druhé sadě se dočkali brejkbolu diváci v Singapuru už ve druhé hře. Opět to bylo při servisu Sestini Hlaváčkové a tentokrát pomohla soupeřkám k zisku gemu sama tenistka, když své podání zakončila dvojchybou.

Siniakové se podařilo následně brejk potvrdit, když na závěr trefila své první eso zápasu. Za 4:2 přišel další brejkbol po deblové světové jedničky, který proměnila přesným volejem Krejčíková.

Mladší z párů tak šel podávat na vítězství v druhé sadě a tedy i v celém zápase. Osmý gem byl jasnou záležitostí pro Siniakovou s Krejčíkovou a český pár tak slaví premiérový postup do finále Turnaje mistryň.

Jejich soupeřky budou známé v sobotu odpoledne, kdy se proti sobě postaví americko-australský pár Coco Vandewegheová s Asleigh Bartyovou a maďarsko-francouzská dvojice Tímea Babosová s Kristinou Mladenovicovou.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme