Komplikace na letišti připravily Siniakovou o kvalifikaci. Tenistka doufá, že stihne čtyřhru

Tenistka Kateřina Siniaková kvůli komplikacím na letišti nestihla kvalifikaci o účast na prestižním turnaji v Cincinnati. Pětadvacetiletá hráčka měla v sobotu nastoupit proti Američance Lauren Davisové, ale na sociálních sítích uvedla, že zápas nestihne.

Tento článek je více než rok starý.

Cincinnati (USA) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková | Zdroj: agentura Reuters

„Zítra (v neděli) snad do Cincinnati dorazím, abych mohla hrát debla,“ napsala na instagram olympijská vítězka ve čtyřhře, která na turnaj do Ohia cestovala z Montrealu.

Mám husí kůži, je to úžasný pocit, radovaly se Krejčíková se Siniakovou po zisku zlatých medailí

Číst článek

Ve čtyřhře v Cincinnati nastoupí Siniaková po boku Barbory Krejčíkové, s níž vybojovala v Tokiu před dvěma týdny olympijské zlato.

V singlové kvalifikaci zůstala z Češek už jen Marie Bouzková. Tereza Martincová v sobotu vypadla po prohře s Rumunkou Elenou Ruseovou.

Plíškovou čeká finále

Ve finále turnaje v Montrealu se představí Karolína Plíšková, kterou v neděli čeká Camila Giorgiová z Itálie.

Světová šestka letos s italskou tenistkou dvakrát prohrála - před necelými třemi týdny na olympijských hrách a v červnu na trávě v Eastbourne.

Celkově však vzájemnou bilanci s 71. hráčkou žebříčku vede Plíšková 5:3. Už nyní má jistotu, že se v pondělním pořadí WTA vrátí na čtvrtou příčku.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme