Siniaková si několik týdnů odpočine od tenisu, nejlepší deblistku světa trápí zraněné zápěstí

Tenistka Kateřina Siniaková vynechá kvůli zranění zápěstí několik příštích turnajů. Šestadvacetiletá rodačka z Hradce Králové o tom informovala na instagramu. Nejistá je i její účast v kvalifikaci Poháru Billie Jean Kingové proti Ukrajině, který se uskuteční 14. a 15. dubna.

Tento článek je více než rok starý.

Miami (USA) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková | Zdroj: Profimedia

„Bohužel potřebuji nějaký čas na uzdravení a možná budu muset vynechat několik dalších turnajů. Věřím, že to nebude na dlouho. Pokusím se vrátit na okruh tak rychle, jak jen to bude možné,“ uvedla Siniaková.

Poslední velký turnaj do sbírky. Krejčíková se Siniakovou ovládly čtyřhru v Indian Wells

Číst článek

Světová deblová jednička a 46. hráčka žebříčku dvouhry se zranila v 1. kole turnaje v Miami, kde kvůli bolesti pravého zápěstí vzdala za stavu 6:3 a 3:3 duel proti Američance Claire Liuové.

Následně odstoupila i ze čtyřhry, kde měly s Barborou Krejčíkovou plnit roli nejvýše nasazeného páru a společně chtěly navázat na předchozí triumf z Indian Wells.

Vítězky čtyřhry z letošního Australian Open figurují i v nominaci kapitána Petra Pály na dubnovou kvalifikaci o postup do finálového turnaje o Pohár Billie Jean Kingové proti Ukrajině, jenž se bude hrát na antuce v tureckém Beleku. Vedle Siniakové a Krejčíkové jsou ve výběru také Markéta Vondroušová, Karolína Muchová a Linda Nosková.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme