Krejčíková a Siniaková dostaly další cenu. Deblistkami roku jsou i podle Mezinárodní tenisové federace

České tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková jsou nejlepším deblovým párem letošního roku i podle Mezinárodní tenisové federace ITF. Cenu získaly už v roce 2018. Začátkem prosince spolu ovládly i anketu WTA.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková | Zdroj: Reuters

Nejlepšími singlisty jsou světové jedničky Srb Novak Djokovič a Ashleigh Bartyová z Austrálie. V mužské čtyřhře získali ocenění Chorvaté Nikola Mektič a Mate Pavič.

První česká vítězná dvojice. Tenistky Krejčíková a Siniaková ovládly čtyřhru na Turnaji mistryň

Číst článek

„Jsem velmi poctěna, že jsme společně s Katkou jmenovány světovými šampionkami ITF. Vážíme si toho, je to mimořádné ocenění naší tvrdé práce a obětavosti. Doufám, že další úspěchy přijdou v roce 2022 a v dalších letech,“ řekla Krejčíková v tiskové zprávě ITF.

Krejčíková se Siniakovou začaly sezonu triumfem na Gippsland Trophy v Melbourne, kde poté došly do finále Australian Open. Další tituly přidaly v Madridu a na grandslamovém Roland Garros.

V létě se radovaly v Tokiu ze zlaté olympijské medaile a sezonu uzavřely triumfem na Turnaji mistryň. Siniaková ukončila rok jako světová deblová jednička a Krejčíková je dvojkou.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme