Kristýna Plíšková je v Bukurešti bez ztráty setu ve čtvrtfinále. Veselý vypadl v Umagu ve druhém kole

Česká tenistka Kristýna Plíšková ve druhém kole v Bukurešti porazila 6:0 a 6:2 Ysaline Bonaventureovou z Belgie a potřetí v sezoně si zahraje čtvrtfinále. V něm turnajová osmička nastoupí proti jedničce a obhájkyni titulu Anastasiji Sevastovové z Lotyšska, nebo domácí Patricii Marii Tigové.

Bukurešť/Umag Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká tenistka Kristýna Plíšková

Česká tenistka Kristýna Plíšková | Zdroj: Reuters

Plíšková, 94. hráčka žebříčku a dvojče světové trojky Karolíny, si se soupeřkou poradila za 59 minut a zatím v Bukurešti neztratila ani set.

Postupem do semifinále by si sedmadvacetiletá Češka vyrovnala letošní maximum, o postup do finále v dosavadním průběhu sezony neúspěšně usilovala v dubnu v Luganu.

Veselý skončil ve druhém kole

Kristýna Plíšková další české derby nezvládla, o finále si v Birminghamu zahraje Strýcová

Číst článek

Český tenista Jiří Veselý si na turnaji v Umagu druhé čtvrtfinále v sezoně nezahraje. Ve druhém kole ve středu na chorvatské antuce prohrál 6:3, 4:6 a 4:6 s osmým nasazeným Argentincem Leonardem Mayerem.

Veselý do zápasu vstoupil dobře, ujal se vedení 3:1 a první set pro sebe získal za 38 minut. Ve druhé sadě ale za stavu 4:4 ztratil podání a Mayer vyrovnal.

Další brejk šestadvacetiletý Čech nabídl soupeři hned v úvodu rozhodujícího setu a 60. hráč světa toho využil. Veselý pak sice za stavu 4:5 dokázal jeden mečbol odvrátit, vyřazení už ale nezabránil.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme