Kristýna Plíšková se loučí s turnajem v Charlestonu, ve dvou setech podlehla Lotyšce Sevastovové

Tenistka Kristýna Plíšková skončila na turnaji v Charlestonu ve čtvrtfinále. Po sérii tří výher ji vyřadila turnajová osmička Anastasija Sevastovová z Lotyšska, která za hodinu zvítězila 6:4, 6:0.

Tento článek je více než rok starý.

Charleston / USA Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kristýna Plíšková

Kristýna Plíšková | Zdroj: ČTK

V jediném předchozím vzájemném duelu dokázala Plíšková současnou světovou šestnáctku porazit, v Charlestonu však měla šanci jen v úvodním setu.

Kristýna Plíšková vyhrála v Charlestonu další český souboj a jde dál. Po Siniakové vyřadila i Kvitovou

Číst článek

Ten ztratila po brejku Sevastovové v třetím gamu, druhá sada se pak rychle změnila v jednoznačnou záležitost lotyšské soupeřky.

Plíšková letos hrála druhé čtvrtfinále a stejně jako v lednu v Šen-čenu v něm neuspěla. V Číně ji zastavila krajanka Kateřina Siniaková, kterou šestadvacetiletá sestra bývalé světové jedničky Karolíny Plíškové vyřadila na charlestonské zelené antuce v prvním kole.

Následně 77. hráčka žebříčku Plíšková zvládla i duel s druhou nasazenou Petrou Kvitovou a dvojnásobné wimbledonské šampionce tak ukončila sérii 24 vítězných zápasů s krajankami na okruhu WTA. V osmifinále ji pak nezastavila ani turnajová šestnáctka Jelena Vesninová z Ruska.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme