Kristýna Plíšková skrečovala zápas v Číně, během pauzy strčila prst do větráku

Ani jedna česká tenistka nedokončila osmifinálový zápas v čínském Nan-čchangu. Zatímco Tereza Martincová ve druhém setu skrečovala zápas kvůli zranění ruky domácí Pchengové, Kristýna Plíšková si po nadějném úvodu přivodila kuriózní zranění a kurt opustila s obvázaným prstem.

Nan-čchang/Čína Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kristýna Plíšková si přivodila hodně kuriózní zranění.

Kristýna Plíšková si přivodila hodně kuriózní zranění. | Foto: repro Youtube

Kristýna Plíšková vstoupila do osmifinále čínského turnaje suverénně. Japonce Hibinové dvakrát rychle sebrala podání a vedla 3:0. Během pauzy mezi gamy ale ukazovala pořadatelům, aby upravili větrák, který stál u kurtu, při tom do něj omylem strčila palec.

Po ošetření přímo na kurtu sestra světové jedničky musela zápas vzdát. Turnaj opustila se zafačovaným prstem a slzami v očích.

Nepostoupila ani Tereza Martincová, která měla po semifinále ve Gstaadu nadosah další úspěch. Proti Číňance Pchengové ale ztratila první set a za stavu 2:3 ve druhém zápas skrečovala kvůli zranění ruky.

Krejčíková naopak postoupila bez boje do čtvrtfinále antukového turnaje v Bastadu. Její soupeřka Kiki Bertensová z Nizozemska k dnešnímu utkání druhého kola kvůli zranění nenastoupila.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme