Kvitová fotbalistkou. Tenistka v přípravě s trenérem udělala 53 hlaviček

Petra Kvitová ukázala, že je nejen zdatnou tenistkou. Na sociálních sítích zveřejnila krátká videa, ve kterých se ukázala i jako fotbalistka. Její hlavičkovaná s trenérem Davidem Vydrou v bazénu zaujala i národní tým.

Monako Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Zpátky v tréninku a samozřejmě začínáme naším nejoblíbenějším,“ napsala Petra Kvitová už v pátek k prvnímu videu a přidala ikonku fotbalového míče. S trenérem Davidem ho udrželi ve vzduchu více než třicet dotyků.

Klíčový je úspěch, třeba postup na MS. 'Pak bude i ženský fotbal populární,' sní české fotbalistky

Číst článek

Ještě větší výkon zveřejnila tenistka dnes. V bazénu spolu s koučem udělali celkem 53 hlaviček, 27 z nich Kvitová, 26 Vydra, než byl zahnán do úzkých a ani skokem do vody situaci nezachránil. Na twitteru má video obrovský ohlas, že by se rodačka z Fulneku neztratila ani mezi profesionálními fotbalisty.

Videa si všimli i členové české fotbalové reprezentace. „Smekáme klobouk,“ píší u videa zástupci týmu, který se vrátil po dvou výhrách z turnaje v Dauhá.

Petra Kvitová má za sebou těžkou sezonu. Po zranění ruky se vrátila až na French Open a odehrála pouze 15 turnajů, v žebříčku se propadla až na konec třetí desítky, příští rok se bude snažit o návrat.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme