Kvitová uhrála se Sakkariovou pouze tři gamy a v Indian Wells končí ve třetím kole, Bouzková vzdala

Tenistka Petra Kvitová vypadla na turnaji v Indian Wells stejně jako vloni ve 3. kole. V kalifornské poušti nestačila na řeckou soupeřku Marii Sakkariovou a za 66 minut prohrála 3:6, 0:6. Ze hry je i Marie Bouzková, která vzdala kvůli zranění kotníku zápas s Ruskou Veronikou Kuděrmětovovou za stavu 4:6, 2:0.

Tento článek je více než rok starý.

Indian Wells (Aktualizováno: 22:25 14. 3. 2022) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová

Petra Kvitová | Zdroj: Reuters

Dvaatřicetiletá Kvitová, která v předchozím duelu zdolala po dvou a půl hodinách Bělorusku Aljaksandru Sasnovičovou, hrála se světovou šestkou vyrovnanou partii jen v úvodu.

Australské tenistky se představí v Poháru Billie Jean Kingové, nahradí tak vyloučené Rusky

Číst článek

Dvojnásobná wimbledonská šampionka se nemohla opřít o svůj servis, sbírala nevynucené chyby a od stavu 3:3 už nezískala ani game.

První set rozhodla ztráta podání české reprezentantky v osmé hře. Vzápětí si sice Kvitová vypracovala jediné dva brejkboly v zápase a mohla vyrovnat, jen minimálně chybující Sakkariová ale komplikace nepřipustila a ve druhém setu dění na kurtu jasně ovládla.

Bouzková rozehrála zápas s Kuděrmětovovou výborně a rychle se ujala vedení 4:1, dalších pět gamů pak ale získala soupeřka a česká hráčka si navíc v poslední hře úvodního setu poranila kotník. Po ošetření sadu dohrála a v úvodu druhé si opět vypracovala náskok 2:0, ve třetím gamu se ale při svém podání za stavu 40:15 rozhodla raději odstoupit.

Tenisový turnaj mužů a žen v Indian Wells (tvrdý povrch):
Ženy (dotace 8,369.455 dolarů):

Dvouhra - 3. kolo:
Sakkariová (6-Řec.) - Kvitová (27-ČR) 6:3, 6:0, Kuděrmětovová (21-Rus.) - Bouzková (ČR) 6:4, 0:2 skreč.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme