Laver Cup pokračuje. Nadal prohrál s Isnerem ve dvou setech

Rafael Nadal nezvládl svůj zápas s Američanem Johnem Isnerem po setech 5:7 a 7:6. Tým světa tak získal další tři body a nyní prohrává 9:12. Rozhodnout může dnes Roger Federer, který se utká s Kyrgiosem. V případě výhry Australana se bude ještě hrát závěrečná čtyřhra.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rafael Nadal po prohře z Johnem Isnerem

Rafael Nadal po prohře z Johnem Isnerem | Zdroj: Reuters

Skvělé podání bylo hlavní zbraní Johna Isnera v zápase s Nadalem. Američan nastřílel třiadvacet es a po prvním servisu měl úspěšnost 91 procent. Jen čtyři ze 44 výměn pro něj skončilo prohrou. „Lépe jsem asi častokrát nepodával. Trefoval jsem to, kam jsem chtěl,“ pochvaloval si dva metry a jedenáct centimetrů vysoký Isner v rozhovoru na kurtu.

Berdych neuspěl ani napotřetí. S Čilićem podlehl ve čtyřhře Američanům Sockovi a Isnerovi

Číst článek

První set ovládl v poměru 7:5, druhý pak musel rozhodnout tie-break. V něm byl úspěšnější dvaatřicetiletý Američan, který jej opanoval v poměru 7:1. Rodák z Greensboro v Severní Kalifornii si pochvaloval i publikum. „Hrál jsem extrémně dobře, ale je snadné hrát před takovým publikem. Šel jsem na kurt bez tlaku a pro výhru. Žijeme!"

John Isner tak snížil vedení Evropy na 9:12. Chce-li si tým světa vynutit závěrečnou čtyřhru, bude třeba, aby Kyrgios v poslední dvouhře porazil Rogera Federera. 

mav Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme