Laver Cup pokračuje. Nadal prohrál s Isnerem ve dvou setech

Rafael Nadal nezvládl svůj zápas s Američanem Johnem Isnerem po setech 5:7 a 7:6. Tým světa tak získal další tři body a nyní prohrává 9:12. Rozhodnout může dnes Roger Federer, který se utká s Kyrgiosem. V případě výhry Australana se bude ještě hrát závěrečná čtyřhra.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rafael Nadal po prohře z Johnem Isnerem

Rafael Nadal po prohře z Johnem Isnerem | Zdroj: Reuters

Skvělé podání bylo hlavní zbraní Johna Isnera v zápase s Nadalem. Američan nastřílel třiadvacet es a po prvním servisu měl úspěšnost 91 procent. Jen čtyři ze 44 výměn pro něj skončilo prohrou. „Lépe jsem asi častokrát nepodával. Trefoval jsem to, kam jsem chtěl,“ pochvaloval si dva metry a jedenáct centimetrů vysoký Isner v rozhovoru na kurtu.

Berdych neuspěl ani napotřetí. S Čilićem podlehl ve čtyřhře Američanům Sockovi a Isnerovi

Číst článek

První set ovládl v poměru 7:5, druhý pak musel rozhodnout tie-break. V něm byl úspěšnější dvaatřicetiletý Američan, který jej opanoval v poměru 7:1. Rodák z Greensboro v Severní Kalifornii si pochvaloval i publikum. „Hrál jsem extrémně dobře, ale je snadné hrát před takovým publikem. Šel jsem na kurt bez tlaku a pro výhru. Žijeme!"

John Isner tak snížil vedení Evropy na 9:12. Chce-li si tým světa vynutit závěrečnou čtyřhru, bude třeba, aby Kyrgios v poslední dvouhře porazil Rogera Federera. 

mav Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme