I po druhém dni Laver Cupu vede Evropa nad Světem o dva body. Sobotní program skončil nerozhodně

Tenisté Evropy vedou před závěrečným dnem Laver Cupu nad výběrem světa 7:5. O čtyři body obhájců trofeje se ve druhém dnu, kdy se za výhru přidělovaly dva body, postarali ve dvouhrách hvězdní Roger Federer a Rafael Nadal. Úvodní duel dne ale vyhrál pro světový tým John Isner, jenž zdolal Alexandra Zvereva, a na závěr programu Nick Kyrgios s Johnem Sockem porazili Nadala se Stefanosem Tsitsipasem.

Ženeva (Švýcarsko) (Aktualizováno: 23:41 21. 9. 2019) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Roger Federer (na snímku) zdolal ve strhujícím dramatu australského bouřliváka Nicka Kyrgiose

Roger Federer (na snímku) zdolal ve strhujícím dramatu australského bouřliváka Nicka Kyrgiose | Foto: Pierre Albouy | Zdroj: Reuters

Federer zdolal ve strhujícím dramatu australského bouřliváka Nicka Kyrgiose. Švýcarská hvězda, kterou v zaplněné domácí hale v Ženevě hnali skandující diváci, zvítězila 6:7, 7:5 a 10:7.

Nadal poté v poslední dvouhře zdolal Kanaďana Milose Raonice 6:3, 7:6, pak ale ve dvojici s řeckým parťákem Tsitsipasem podlehli australsko-americkému páru 4:6, 6:3, 6:10.

Tým Evropy vedený kapitánem Björnem Borgem vyhrál oba předchozí ročníky Laver Cupu, které hostily Praha a Chicago. Výběr Johna McEnroea se pokusí bilanci zvrátit v neděli, kdy se za výhru budou udělovat tři body.

Tenisový Laver Cup v Ženevě:
Evropa - Výběr světa 7:3 po sedmém zápasu
A. Zverev - Isner 7:6 (7:2), 4:6, 1:10, Federer - Kyrgios 6:7 (5:7), 7:5, 10:7, Nadal - Raonic 6:3, 7:6 (7:1), Nadal, Tsitsipas - Kyrgios, Sock 4:6, 6:3, 6:10.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme