Lucko, zdálo se mi, že jsme vyhrály. Šafářová s Mattekovou-Sandsovou po triumfu baví sociální sítě

Společně vyhrály už třetí grandslamový turnaj v řadě, celkově dokonce pátý. Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová vládnou tenisové čtyřhře a své oslavy sdílí i na sociálních sítích, kde je sledují statisíce fanoušků.

Tento článek je více než rok starý.

Paříž Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová

Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová | Zdroj: ČTK

„Lucko!" probudí se na první pohled vyděšená Bethanie Matteková-Sandsová. „Právě se mi zdálo, že jsme podruhé vyhrály Roland Garros." Záběr kamery se pak přesune na Lucii Šafářovou, která ručníkem leští svou pátou grandslamovou trofej.

I tímto videem nejlepší deblový pár současnosti mezi ženami oslavil třetí grandslamový titul v řadě. Celkově už spolu mě věčně usměvavá česko-americká dvojice pět takových trofejí.

Američanka má blahodárný vliv na sportovní kariéru české hráčky, kterou v posledních letech často brzdily zdravotní problémy. „Snažím se obklopovat pozitivními lidmi, se kterými žiju život s radostí. Jsem strašně ráda, že mám vedle sebe někoho jako Bethanie, takových lidí moc není," říká pro Radiožurnál Lucie Šafářová.

"Team Bucie" své úspěchy i společné chvíle sdílí na sociálních sítích, Lucii Šafářovou sleduje na Facebooku 84 tisíc a na Instagramu dokonce téměř 150 tisíc fanoušků.

Američanka jich má také desetitisíce, navíc na svém instagramovém profilu hojně využívá tzv. „instastories", krátká videa, která jsou vidět jen po omezenou dobu. Fanoušci tak mohli vidět například zákulisí vítězných rozhovorů, oslavu s vaflemi oříškovým krémem či pití šampaňského přímo z pohárů.

Pochlubila se i rozhovorem s českými novináři, přičemž česky prý umí dvě slova. Jedním z nich je „ahoj".

Pozdravit se mohou i na Wimbledonu, kde se může Lucie Šafářová stát po Martině Navrátilové první českou rodačkou, která vyhraje všechny čtyři grandslamové turnaje v ženské čtyřhře v řadě.

vman, Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme