Bouzková v Mexiku na titul nedosáhla, ve finále podlehla Američance Stephensové

Tenistka Marie Bouzková prohrála i své třetí finále na okruhu WTA. V Guadalajaře podlehla v závěrečném utkání turnaje Američance Sloane Stephensové 5:7, 6:1, 2:6 a premiérového titulu se znovu nedočkala.

Tento článek je více než rok starý.

Guadalajara Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká tenistka Marie Bouzková

Česká tenistka Marie Bouzková | Foto: Dan Hamilton | Zdroj: Reuters

Třiadvacetiletá česká hráčka bojovala s vítězkou US Open z roku 2017 dvě a půl hodiny. Nakonec ale odešla poražena, stejně jako loni ve finále turnaje Phillip Island Trophy v Melbourne a předloni v Monterrey.

O pět let starší Američanka, která v prvním kole vyřadila čtrnáctiletou českou debutantku na elitním okruhu Brendu Fruhvirtovou, vyhrála turnaj WTA po čtyřech letech. Pro někdejší světovou trojku je to sedmý titul v kariéře.

„Je teprve začátek sezony, takže ještě je před námi spousta tenisu, ale jsem nadšená, že jsem zase dokázala vyhrát pár zápasů za sebou, získat titul, a doufám, že se od toho odrazím dál,“ řekla Stephensová, která vyhrála prvních šest finále, co nichž v kariéře postoupila, v dalších třech pak ale uspět nedokázala a od Turnaje mistryň 2018 si nikde o titul nezahrála.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme