Návrat na kurty tři měsíce po porodu. Serena Williamsová se chce vrátit už na Australian Open

Americká tenistka Serena Williamsová plánuje, že v lednu pouhé tři měsíce po porodu bude obhajovat titul na Australian Open. Bývalá světová jednička a vítězka 23 grandslamů to prohlásila v rozhovoru pro magazín Vogue.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Serena Williamsová

Serena Williamsová | Zdroj: Reuters

„Je to hodně šílený plán," řekla pětatřicetiletá Williamsová, která ukončila sezonu v dubnu poté, co oznámila, že čeká první dítě.

„Myslela jsem si, že když budu mít dítě, budu muset skončit, ale ne. Rozhodně se vrátím zpátky," řekla rozhodně pro Vogue Williamsová.

„Když prohraju a pak prohraju znovu, všichni budou říkat, že už na to nemám. Zejména když už mi není dvacet. Já mám jasno. Buď budu vyhrávat, nebo nebudu hrát," dodala.

Wimbledon got me like: Easy standing drills this morning. Go easy.

Příspěvek sdílený Serena Williams (@serenawilliams),

Americká tenistka čelila v těhotenství několika mediálním útokům ze strany bývalých špičkových tenistů. Rumunský fedcupový kapitán Ilie Nastase na adresu jejího dítěte prohlásil, že netuší, jakou bude mít miminko barvu.

Další legenda, John McEnroe, zase veřejně deklaroval, že by se mezi muži nedostala ani mezi nejlepších 700. 

„Je jasné, že muži jsou silnější než ženy. To je prostě věda. Já jsem zcela spokojená s tím, že můžu hrát na ženském okruhu," reagovala tehdy americká hráčka.

Williamsová, jejímž snoubencem je internetový magnát a spoluzakladatel sociální sítě Reddit Alexis Ohanian, během kariéry získala celkem 72 titulů a také má na kontě čtyři zlaté olympijské medaile. Jednu z dvouhry a tři ze čtyřhry, kterou vždy vyhrála se starší sestrou Venus.

ČTK, bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme