Mrzí mě to, kaje se Djoković po incidentu z US Open. O diskvalifikaci prý musí vnitřně přemýšlet

Novak Djoković byl poté, co v osmifinále US Open trefil míčkem čárovou rozhodčí, z turnaje diskvalifikován. Za nepříjemný incident se aktuálně nejlepší tenista světa dotyčné ženě omluvil a stejně tak i pořadatelům newyorského grandslamu.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenista Novak Djoković se omlouvá čárové rozhodčí za to, že ji trefil míčkem do krku

Tenista Novak Djoković se omlouvá čárové rozhodčí za to, že ji trefil míčkem do krku | Zdroj: Reuters

Srbský favorit v osmifinále se Španělem Pablem Carreňem neudržel po prohraném gamu v úvodním setu emoce na uzdě a odehrál naslepo míček za svá záda a trefil čárovou rozhodčí.

VIDEO: Djoković trefil míčkem rozhodčí a na US Open byl diskvalifikován. Kvitová končí v osmifinále

Číst článek

Bohužel tak nešťastně, že sudí musela být ošetřována a po několikaminutové debatě supervizora turnaje byl Djoković diskvalifikován. Zdrcený tenista se sice snažil ještě nějakou chvíli své jednání obhájit, ale nakonec si sbalil tašku a zmizel v útrobách areálu.

Smutný a prázdný

Později se pak k celé situaci vyjádřil na svém instagramovém účtu, kde si sypal popel na hlavu.

„Z celé té situace jsem smutný a prázdný. Zjišťoval jsem, jak na tom ta žena je, a pořadatelé turnaje mi díky bohu oznámili, že je v pořádku. Je mi to opravdu líto, že jsem jí způsobil takový stres. Tak nechtěně. Tak špatně,“ omlouval se třiatřicetiletý rodák z Bělehradu na dálku, ale pocity z diskvalifikace pravděpodobně ještě nestrávil.

„A co se týče té diskvalifikace, tak se musím myšlenkami vrátit zpět, pracovat na svém zklamání a přeměnit ho v lekci, která mi pomůže stát se lepším tenistou a člověkem. Omlouvám se celému US Open za své chování. Jsem vděčný svému týmu a rodině, že vždy stojí za mnou. Díky a mrzí mě to.“

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme