Kvitové úvodní duel ve Stuttgartu vyšel, v prvním kole si poradila s Američankou Bradyovou

Tenistka Petra Kvitová vstoupila úspěšně do halového antukového turnaje ve Stuttgartu. Vítězka z roku 2019 porazila v prvním kole finalistku Australian Open Jennifer Bradyovou z USA 6:4, 6:3 a připsala si desátý vyhraný zápas v sezoně.

Tento článek je více než rok starý.

Stuttgart Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová.

Petra Kvitová. | Foto: Paul Zimmer | Zdroj: Reuters

Sedmá nasazená Kvitová porazila Bradyovou i ve třetím vzájemném souboji. V prvním setu nejdříve odvrátila tři brejkboly a uzavřela ho díky skvělém returnu čistou hrou při podání Bradyové. Ve druhé sadě už Češka podávala jistě a rozhodla brejkem ve čtvrté hře.

„Možná je to někdy lepší začít s takovou hráčkou, protože víte, že musíte hrát hned dobře. Je to zvláštní hrát od 1. kola s takovou soupeřkou, ale já si nebudu stěžovat,“ řekla po výhře Radiožurnálu Kvitová.

Vzhledem k silně obsazenému turnaji hrála světová desítka Kvitová už v prvním kole se 14. hráčkou žebříčku WTA Bradyovou.

Ve druhém kole ji čeká Maria Sakkariová z Řecka, aktuálně světová devatenáctka.

Muchová znovu zraněná

Návrat na kurty po dvouměsíční pauze zaviněné zraněním z Australian Open zhořkl Karolíně Muchové, neboť si při prohře s Ruskou Jekatěrinou Alexandrovovou 6:4, 2:6 a 3:6 zablokovala záda.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme