Plíšková má novou trenérku. Do konce roku ji povede bývalá deblová šampionka Stubbsová

Tenistka Karolína Plíšková dokončí sezonu pod vedením australské trenérky Rennae Stubbsové. Podle stránky tenisové asociace WTA se s ní dohodla na závěrečné dva týdny a pojedou spolu na Turnaj mistryň do Singapuru.

Peking (Aktualizováno: 19:31 3. 10. 2017) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Plíšková

Karolína Plíšková | Zdroj: Reuters

"Jsem velmi šťastná za možnost být součástí Karolínina týmu pro Turnaj mistryň. Vždy jsem ji obdivovala, jako člověka i jako hráčku. Vyniká skvělými schopnostmi a tenisovými zbraněmi a na kurtu z ní vyzařuje klid," řekla podle manažera Michala Hrdličky nová trenérka Karolíny Plíškové Rennea Stubbsová. 

Karolína Plíšková porazila v Pekingu Petkovicovou a stále má naději na post světové jedničky

Číst článek

Karolína Plíšková aktuálně v Pekingu bojuje o návrat na pozici světové jedničky, kterou nedávno osm týdnů byla. Její soupeřkou v osmifinále bude Rumunka Sorana Cirsteaová. Rennea Stubbsová s ní ale v Číně není. 

Nového kouče sháněl lounská tenistka necelé tři týdny. V polovině září ukončila spolupráci s Davidem Kotyzou. "V některých ohledech se naše názory a pohled na věc rozcházely. Neshodli jsme se na strategii mého dalšího tenisového vývoje,“ vysvětlila tehdy Karolína Plíšková.

"V těchto týdnech budu po jejím boku, abych jí pomohla ještě více věřit v sebe sama. Respektuji všechny, s nimiž v minulosti Karolína pracovala, a jen doufám, že se mi podaří na jejich práci navázat," řekla Stubbsová.

Šestačtyřicetiletá Stubbsová je bývalou světovou jedničkou ve čtyřhře, v které vyhrála 60 turnajů. Čtyřikrát slavila v deblu grandslamový triumf - dvakrát ve Wimbledonu, jednou na Australian Open a na US Open.

vman, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme