Muchová na turnaji v Berlíně končí hned v prvním kole, na travnatém povrchu se nedařilo ani Kvitové

Tenistka Petra Kvitová nezačala travnatou část sezony úspěšně. Dvojnásobná wimbledonská vítězka skončila na turnaji v Birminghamu už v prvním kole, poté co podlehla Brazilce Beatriz Haddadové Maiaové 6:7, 2:6. Tereza Martincová stihla s Italkou Camilou Giorgiovou odehrát jeden set, nevyužila dva setboly a tie-break ztratila (7:9), načež byl duel kvůli tmě přerušen.

Berlín/Birmingham (Aktualizováno: 21:24 14. 6. 2022) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Muchová

Karolína Muchová | Zdroj: Reuters

Pětadvacetiletá Muchová, která před necelými třemi týdny skrečovala utkání 3. kola na Roland Garros kvůli zranění kotníku, vedla v prvním setu 3:2. Poté ale prohrála čtyři gamy za sebou, přišla dvakrát o servis a úvodní sadu ztratila.

Zranění a nemoci. České tenistky zažívají těžké časy a padají žebříčkem, uškodí jim i krok WTA

Číst článek

Čtvrtá hráčka světa Džabúrová navíc získala i první tři hry ve druhém setu a vypracovala si náskok, který dotáhla do konce.

Tunisanka vyhrála proti Muchové první vzájemný zápas a nechala zapomenout na nečekané vyřazení z Roland Garros, kde vypadla v prvním kole s Polkou Magdou Linetteovou. V dalším kole v Berlíně narazí na Američanku Alycii Parksovou.

Nedařilo se i Kvitové

Nedařilo se ani Petře Kvitové, která při svém letošním prvním zápase na travnatém povrchu nestačila na brazilskou soupeřku Beatriz Haddadovou, které podlehla 6:7, 2:6 a na turnaji v Birminghamu tak končí hned v 1. kole.

Z českých tenistek může ve dvouhře pokračovat už jen Tereza Martincová, která bojuje s Italkou Camilou Giorgiovou.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme