Rafael Nadal si obnovil zranění kyčle, odhlásil se z turnajů v Indian Wells a Miami

Španělský tenista Rafael Nadal se kvůli obnovenému zranění kyčle z lednového Australian Open odhlásil i z turnajů Masters v Indian Wells a v Miami. Druhý hráč světového žebříčku už vynechal tento týden turnaj v Acapulcu, právě při tréninku v Mexiku se mu totiž potíže vrátily.

Tento článek je více než rok starý.

Los Angeles Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rafael Nadal se loučí s Londýnem

Tenista Rafael Nadal | Foto: Tony O'Brien | Zdroj: Reuters

Jedenatřicetiletý Nadal si kyčel poranil na grandslamu v Melbourne, kde musel vzdát čtvrtfinálový zápas s Chorvatem Marinem Čiličem.

"Bohužel to musím napsat, protože se potvrdily ty nejhorší předpovědi. Zranění, které jsem utrpěl při posledním tréninku v Acapulcu před začátkem turnaje, je ve stejné oblasti jako v Melbourne. Nebudu moci hrát v Indian Wells ani v Miami," napsal Nadal na facebooku.

V kalifornském Indian Wells se bude hrát od 8. do 18. března, turnaj v Miami je na programu od 19. března do 1. dubna. Začátek sezony na antuce chce Nadal stihnout a na French Open by rád zaútočil na jedenáctý titul.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme