Nadal si při zápase poranil nos a obával se zlomeniny. ,Vše v pořádku,‘ hlásil po výhře nad Fogninim

Španělský tenista Rafael Nadal zažil během zápasu s Italem Fabianem Fogninim nepříjemný moment. Granslamový rekordman si nešťastným pohybem raketou sám způsobil poranění nosu a obával se, že je zlomený. Po ošetření nakonec šestatřicetiletý tenista utkání dotáhl do vítězného konce, postoupil do třetího kola a následně na sociálních sítích uklidnil fanoušky, že je v pořádku.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rafael Nadal si během zápasu poranil nos

Rafael Nadal si během zápasu poranil nos | Zdroj: Reuters

„Chvíli jsem byl trochu mimo. Něco podobného už se mi stalo golfovou holí, ale ne raketou. Byl to šok a docela rána,“ řekl Nadal.

Zranil se ve čtvrtém setu za stavu 3:0 ve chvíli, kdy zahrával obouručný bekhend nízko nad zemí a raketa se od ní odrazila.

Ošetření si vyžádalo několik minut. Po návratu na kurt získal potřebné tři gamy a Fogniniho porazil 2:6, 6:4, 6:2 a 6:1.

„Možná jsem si to trochu zasloužil za to, jak špatně jsem začal,“ komentoval Nadal s úsměvem mizerný úvod, který označil za jeden z nejhorších, jaký kdy zažil.

Palec nahoru

Po vítězství nakonec Nadal umístil na sociální sítě fotografii se vztyčeným palcem, kterou okomentoval slovy, že je vše v pořádku.

V New Yorku může navázat na letošní grandslamové tituly z lednového Australian Open i červnového Roland Garros, ve Wimbledonu ho před semifinále zastavil natržený břišní sval.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme