Serena Williamsová je matkou, porodila holčičku

Třiadvacetinásobná grandslamová vítězka Serena Williamsová se stala matkou. Podle agentury Reuters se pětatřicetileté tenistce v pátek narodila dcera. Zpráva se objevila krátce předtím, než nastoupila na kurty US Open k zápasu 3. kola její sestra Venus.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Americká tenistka Serena Williamsová je maminkou

Americká tenistka Serena Williamsová je maminkou | Zdroj: Reuters

Serena Williamsová se svým snoubencem Alexisem Ohanianem ještě narození potomka oficiálně nepotvrdili - neznáme ani jeho jméno, ale na sociálních sítích už jim gratuloval trenér Sereny Patrick Muratoglu. K němu se připojili třeba i Španěl Rafael Nadal.

Návrat na kurty tři měsíce po porodu. Serena Williamsová se chce vrátit už na Australian Open

Číst článek

Na facebookové stránce právě probíhajícího US Open se ke gratulacím připojila i třeba momentálně zraněná deblová parťačka Lucie Šafářové - Bethanie Matteková-Sandsová. „Sereno. Právě jsme se dozvěděli tu novinu a nemůžeme se dočkat fotky. Určitě vypadáš skvěle, dej vědět, jak se ti vede. Chybíš nám a přejeme ti vše nejlepší.“

Držitelce 39 grandslamových titulů a čerstvé matce popřála hodně štěstí i letošní vítězka ženské dvouhry na French Open, Lotyška Jelena Ostapenková, a další osobnosti tenisového světa.

Na kurtech se Serena Williamsová naposledy představila na konci ledna, kdy ovládla Australian Open a získala rekordní 23. grandslamový titul. Už tehdy byla ve druhém měsíci těhotenství a od té doby se ze všech turnajů odhlašovala.

Před několika týdny zase vyhlásila ambiciózní plán vrátit se na už na Australian open, které se koná zkraje příštího roku.

rok, vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme