Serena Williamsová oznámila, že je těhotná. Maminkou by se měla stát na podzim

Tenisová hvězda Serena Williamsová oznámila na sociálních sítích, že je těhotná. Pětatřicetiletá Američanka, jež se v pondělí vrátí na místo světové jedničky, tak zřejmě v čele žebříčku nezůstane dlouho. Prostřednictvím snapchatu se totiž pochlubila snímkem ve žlutých plavkách s jasně vystupujícím bříškem, k němuž připojila informaci, že je ve 20. týdnu.

Tento článek je více než rok starý.

New York/Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Americká tenistka Serena Williamsová je maminkou

Americká tenistka Serena Williamsová je maminkou | Zdroj: Reuters

Williamsová se v prosinci zasnoubila s internetovým magnátem a spoluzakladatelem sociální sítě Reddit Alexisem Ohanianem. Na kurtech se naposledy představila na konci ledna, kdy ovládla Australian Open a získala rekordní 23. grandslamový titul. Od té doby se ze všech turnajů odhlašovala.

Na svém snapchatu Američanka uvedla, že je ve dvacátém týdnu těhotenství. V takovém případě se očekává, že rodit by měla zhruba na začátku září.

Ke svým dalším plánům se zatím majitelka 72 turnajových titulů nevyjádřila. Není tak jasné, zda hodlá ukončit kariéru nebo zda uvažuje po porodu o návratu.

Michal Sobotka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme