Strýcová si finále Prague Open nezahraje. Němce Barthelové podlehla ve třech setech

Česká tenistka Barbora Strýcová se do finále antukovém turnaje Prague Open nepodívá. V semifinále podlehla ve třech setech Němce Moně Barthelové 6:3, 2:6 a 3:6.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká tenistka Barbora Strýcová

Česká tenistka Barbora Strýcová | Zdroj: ČTK

Češka začala duel lépe, když soupeřce hned zkraje vzala dvě podání. Strýcová sice ztratila jedno podání, ale za stavu 5:3 při servisusoupeřky využila druhý setbol. Druhou sadu získala Barthelová, když Strýcovou brejkla při prvním podání a pak i za stavu 4:2. Následně potvrdila brejk, když využila první setbol.

Strýcová ve třetím setu po dlouhé výměně opět ztratila první podání a Barthelová se postupně dostala do vedení 5:1. Strýcová ještě brejkem snížila na 3:5, ale při svém servisu odvrátila sice první mečbol, ale na druhý už nestačila.

Ve finále singlistek přesto může být Češka. Semifinále čeká Kristýnu Plíškovou, která se utká Lotyškou Jelenou Ostapenkovou.

Je jasné, že ve čtyřhře se bude radovat minimálně jedna Češka. Ryze český pár Lucie Hradecká a Kateřina Siniaková nastoupí proti bývalé deblové jedničce Květě Peschkeové, která hraje s Němkou Lenou Grönefeldovou. 

Tenisový turnaj žen v Praze ve Stromovce (antuka, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - semifinále:
Barthelová (Něm.) - Strýcová (3-ČR) 3:6, 6:2, 6:3.

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme