Strýcová zakončila sezonu výhrou, vítězka US Open zápas vzdala

Barbora Strýcová zakončila sezonu vítězstvím nad šampionkou US Open Sloane Stephensovou, která jí zápas na Elite Trophy vzdala v prvním setu.

Tento článek je více než rok starý.

Ču-chaj/Čína Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Strýcová

Barbora Strýcová | Zdroj: Reuters

Česká tenistka měla v Ču-chaji jasnou převahu a nad Američankou vedla 5:0. Další gamy už neodehrály. Šanci na postup do semifinále Strýcová ztratila už ve čtvrtek.

O tom, že česká tenistka skončí už po skupině, bylo rozhodnuto po její porážce v prvním zápase s Anastasijí Sevastovovou z Lotyšska. Dnešní utkání Kaméliové skupiny trvalo pouhých devatenáct minut a rozhodlo také o tom, že Strýcová zakončí sezonu na 22. místě žebříčku.

Poslední semifinalistkou Elite Trophy v Číně se stala Němka Julia Görgesová. Debutantka na akci WTA pro dvanáct hráček, které se nedostaly na Turnaj mistryň v Singapuru, připravila už dvanáctou porážku v řadě Kristině Mladenovicové. Nasazená jednička skončila v Azalkové skupině poslední.

Světová osmnáctka Görgesová porazila trápící se Francouzku 6:2 a 7:6 a v sobotním semifinále se utká se Sevastovovou. Druhou dvojici tvoří Coco Vandewegheová z USA a Ashleigh Bartyová z Austrálie.

Tenisový turnaj Elite Trophy v Ču-chaji v Číně (tvrdý povrch, dotace 2,28 milionu dolarů):
Kaméliová skupina:
Strýcová (11-ČR) - Stephensová (3-USA) 5:0 skreč.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme