'Tenhle titul nemám.' Proti Hlaváčkové se ve finále Turnaje mistryň postaví nečekané soupeřky

Tenistka Andrea Hlaváčková si po deváté hodině dopoledne zahraje o titul na Turnaji mistryň. Bude o něj bojovat v Singapuru společně s Maďarkou Babosovou proti velmi překvapivým finalistkám.

Singapur Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Andrea Hlaváčková a Timea Babosová budou usilovat i titul z Turnaje mistryň

Andrea Hlaváčková a Timea Babosová budou usilovat i titul z Turnaje mistryň | Foto: AP/Yong Teck Lim | Zdroj: ČTK

„Tenhle titul nemám a nebudu říkat, že bych ho strašně nechtěla. Takže se na ně maximálně připravíme, večer se na ně podíváme,“ řekla podle Radiožurnálu finalistky čtyřhry na Turnaji mistryň Andrea Hlaváčková.

'Martino, promiň.' Hlaváčková uštědřila kamarádce Hingisové poslední porážku

Číst článek

Jejich soupeřky, Švédka Johana Larssonová a Kiki Bertensová z Nizozemska, se pozápasovým rozhovorem na kurtu doslova prosmály, stále nechápaly, jak se ony dvě, které se do Singapuru kvalifikovaly až na poslední chvíli, dostaly až do finále

Cestou vyřadily turnajové trojky Australanky Bartyovou a Dellacquaovou i dvojky - Rusky Makarovovou a Vesninovou. I Andrea Hlaváčková spíš čekala, že se ve finále utká s loňskými šampionkami a olympijskými vítězkami.

„Doufám, že se zase dobře vyspíme, protože s nocemi je to tady takové krušné. Pereme se s tím každý rok,“ přiznává Andrea Hlaváčková, kterou těší, že i tak zatím dokázala na turnaji předvádět solidní výkony.

A pokud by na to s maďarskou spoluhráčkou navázala i dnes, má šanci, že svou velmi komplikovanou sezónu se změnou spoluhráček uprostřed roku, zakončí vysněným titulem.

„Letos byla celá sezona strašně náročná, hlavně psychicky. Musela jsem střídat parťačky a naučit se fungovat ve dvou týmech. Cestování ke konci bylo náročné na posuny času, moc je nezvládám,“ vysvětluje tenistka.

„Výsledky jsou krásné, na kurtu to jde, asi tam koncentrujeme veškerou energii. Mimo kurt už je to takové ospalé,“ dodává Andrea Hlaváčková, kterou ve finále Turnaje mistryň čeká  vrchol letošní sezony.

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme