VIDEO: ‚Podívej se na mě, mluvím s tebou!‘ Medveděv v semifinále zuřil, odnesl to umpirový rozhodčí

Ruský tenista Daniil Medveděv sice v pátečním semifinále Australian Open Řeka Stefanose Tsitsipase porazil, po druhém setu ale neudržel nervy a hlavního rozhodčího ostře seřval. Nelíbilo se mu, že jeho soupeř dostával během hry instrukce od svého otce.

Tento článek je více než rok starý.

Melbourne Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zuřící Daniil Medveděv v semifinále Australian Open

Zuřící Daniil Medveděv v semifinále Australian Open | Zdroj: Reuters

Vítěz loňského US Open sice ovládl úvodní set. Když potom ale Tsitsipas srovnal krok, bylo zle. Medveděv neudržel nervy na uzdě a pustil se do umpirového rozhodčího. Výbuch vzteku trval přes půl minuty a zachytily ho televizní kamery.

„Jsi blázen? Může jeho otec mluvit po každém míčku? Jsi stupidní? Můj bože, jsi tak špatný. Jak můžeš být tak špatný v semifinále grandslamu? Dívej se na mě. Mluvím s tebou!“

Vrchní sudí mu však částečně dal za pravdu, když Tsitsipasův tým napomenul.

I přes výlev emocí si mírný favorit zbytek zápasu pohlídal. To, že se nenechal rozhodit, ukázal hlavně v poslední čtvrté sadě. V ní totiž řeckou jedničku smetl poměrem 6:1.

Po vítězném míčku ale finalistovi minulého ročníku pocit křivdy zůstal. Při odchodu z kurtu se u vrchního sudího zastavil a všechno mu ještě jednou, tentokrát už klidněji, vysvětlil.

Na závěr ho po chvíli přemýšlení označil jako „small cat“, což je synonymum dalšího anglického vulgárního slova. 

apr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme