‚Budeme tři!‘ Bývalá světová jednička ve čtyřhře a vítězka Wimbledonu Strýcová čeká potomka

Tenistka Barbora Strýcová očekává narození prvního potomka. Bývalá světová jednička ve čtyřhře a majitelka deblového titulu z Wimbledonu o těhotenství informovala na sociálních sítích.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čtyřiatřicetiletá Strýcová, jejímž partnerem je šéfredaktor časopisu Esquire Petr Matějček, na instagramu zveřejnila fotografii s vystupujícím bříškem a popiskem „Budeme tři!“. O další kariéře se zatím nevyjádřila. Ve světovém žebříčku dvouhry momentálně figuruje na 45. místě, v deblovém je čtvrtá.

Muchová vyřadila v českém derby Karolínu Plíškovou. Strýcová deblové finále na Australian Open neobhájí

Číst článek

Na kurtech se Strýcová naposledy představila letos v lednu. Po dvoutýdenní přísné karanténě bez možnosti tréninku vypadla na Australian Open v 1. kole dvouhry a 2. kole čtyřhry. Na dalších turnajích se nepředstavila, z Miami se minulý týden odhlásila kvůli pokračující léčbě achilovky.

Potomka se tak dočká další hráčka ze zlaté fedcupové reprezentace. Šestinásobná vítězka týmové soutěže, jež má ve sbírce i bronzovou medaili ze čtyřhry na olympijských hrách v Riu de Janeiro, následuje Lucii Šafářovou a Andreu Sestini Hlaváčkovou. „Nemůžu se dočkat, už teď jsi boží teta, takže mamka budeš úžasná,“ vzkázala Hlaváčková v komentářích.

Na twitteru pak české reprezentantce blahopřály i další tenistky. „Skvělá novina, gratuluji,“ napsaly světová trojka Simona Halepová nebo další hráčka užší špičky Elise Mertensová.

Sama Strýcová k fotce dodala: „Dříve jsem nesnášela pečivo na kurtu. Teď ale s touto buchtičkou v peci nemůžu být více šťastná.“

wei, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme