Vondroušová k semifinálovému duelu v Chicagu nenastoupí, trápí ji zažívací problémy

Tenistka Markéta Vondroušová odstoupila kvůli zažívacím problémům před sobotním semifinále proti Španělce Garbiňe Muguruzaové z turnaje v Chicagu. Dvaadvacetiletá Češka tak přišla o možnost zabojovat o druhé finále v sezoně po olympijském turnaji v Tokiu, kde získala stříbrnou medaili.

Tento článek je více než rok starý.

Chicago Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Markéta Vondroušová

Markéta Vondroušová | Foto: Andrew Kelly | Zdroj: Reuters

„Bohužel se musím odhlásit z dnešního zápasu, ale jsem šťastná z tenisu, který jsem tady v Chicagu předváděla,“ uvedla Vondroušová v prohlášení pořadatelů, jimž poděkovala za organizaci turnaje.

Vondroušová je v Chicagu v semifinále. S Collinsovou prohrávala, pak přišel ‚kanár‘ a úspěšný tiebreak

Číst článek

Jednačtyřicátá hráčka světového žebříčku Vondroušová postoupila do čtvrtého semifinále v sezoně po páteční třísetové bitvě s domácí Američankou Danielle Collinsovou.

Svěřenkyně trenéra Jana Mertla se mohla pokusit oplatit Muguruzaové drtivou porážku ze semifinále turnaje v Melbourne před Australian Open. Poté se Vondroušová dostala mezi nejlepší čtyři ještě v Tokiu a před dvěma týdny v Lucemburku.

Dvojnásobná grandslamová vítězka Muguruzaová postoupila v Chicagu bez boje už podruhé, v osmifinále nenastoupila k zápasu její soupeřka Viktoria Azarenková z Běloruska. Druhou semifinálovou dvojici tvoří Tunisanka Ons Džabúrová a Jelena Rybakinová z Kazachstánu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme