Krejčíková s tak dlouhým pobytem v Paříži nepočítala, po postupu do deblového semifinále musela hledat hotel

Velký tenisový výsledek přináší spoustu radostí, ale občas také komplikace. Semifinalistka ženské čtyřhry Roland Garros Barbora Krejčíková nepočítala s tak dlouhým pobytem v Paříži, a tak mezi zápasy zvládá i stěhování.

Tento článek je více než rok starý.

Paříž Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková na tenisovém French Open.

Barbora Krejčíková na tenisovém French Open. | Foto: Christian Hartmann | Zdroj: Reuters

„Udělala jsem to jen na určitou dobu. Říkala jsem si, že uvidíme. Když tady budeme pokračovat, tak to pak nějak vyřeším. Většinou když si to zabookujete na celou dobu, tak prohrajete brzo,“ říká Barbora Krejčíková.

Přehrát

00:00 / 00:00

Krejčíková s tak dlouhým pobytem v Paříži nepočítala, po postupu do deblového semifinále musela hledat hotel

Ještě než Barbora Krejčíková společně s Kateřinou Siniakovou vybojovala na kurtu postup do semifinále, musela mít sbaleno. Pronájem bytu, ve kterém našla zázemí při Roland Garros v Paříži, totiž právě před důležitým zápasem skončil. Někteří tenisté to tak třeba i z pověrčivosti dělávají, a česká hráčka mezi ně zřejmě patří.

„Byla jsem tady s věcmi, se vším a říkám, že už to mám všechno vyklizené a že teď už budu jenom čekat na zápas. No a teď budu hledat ubytování,“ směje se Barbora Krejčíková.

Kateřina Siniaková s Barborou Krejčíkovou postoupily do semifinále čtyřhry na Roland Garros

Číst článek

Stěhovací vůz ale rozhodně nepotřebuje, stačí jen malé auto. Vždyť i věcí vozí z pověrčivosti málo a třeba oblíbenou kytaru s sebou nemá.

„Většinou když si vezmu víc věcí, tak to nedopadá dobře. Jsou to asi takové pověrčivě věci, že jedu s méně věcmi a když tak si to přeperu. Kytara je doma, protože je to komplikované s cestováním. Čeká na mě doma, už se na ni těším, až se vrátím,“ usmívá se Krejčíková.

Ale do zpěvu je Barboře Krejčíkové i bez kytary, stejně jako spoluhráčce Kateřině Siniakové. Trojnásobné grandslamové šampionky z juniorského deblu teď čeká druhé společné semifinále Roland Garros v ženské kategorii.

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme