Plíškové návrat po dlouhém zranění nevyšel, v Indian Wells podlehla ve třech setech Koviničové

Tenistka Karolína Plíšková nedotáhla do vítězného konce svůj první zápas po zlomenině ruky, který měla dobře rozehraný. Ve druhém kole v Indian Wells podávala na vítězství nad Dankou Koviničovou, ale s hráčkou z Černé Hory nakonec prohrála 6:2, 5:7 a 4:6.

Tento článek je více než rok starý.

Indian Wells Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká tenistka Karolína Plíšková

Česká tenistka Karolína Plíšková | Foto: Jean-Yves Ahern | Zdroj: Reuters

Sedmá nasazená Plíšková ztratila v utkání s Koviničovou při svém podání první game zápasu, ale hned ztrátu smazala a první set díky razantnější hře jasně ovládla.

Po vynucené pauze míří Djoković na antuku. Sezonu začne v Monte Carlu

Číst článek

I ve druhé sadě byla zpočátku lepší, vedla 5:2 a za stavu 5:3 měla servis. Hru ale nezvládla a po dvojchybě o podání přišla. Začala chybovat, projevila se její nerozehranost a ve druhé sadě už nezískala ani game.

Ve třetím setu Plíšková prohrávala 1:3 a srovnala na 3:3. Rozhodnutí přinesla devátá hra, v které Koviničová proměnila brejkbol bekhendem k lajně, a duel vzápětí dopodávala.

Plíšková hrála první zápas od loňského Turnaje mistryň, na kterém loni začátkem listopadu v Mexiku neprošla ze skupiny. Pravou ruku si zlomila v půlce prosince v přípravě ve Španělsku.

Indian Wells, dvouhra - 2. kolo:
Koviničová (Č. Hora) - Karolína Plíšková (7-ČR) 2:6, 7:5, 6:4

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme