Karolína Plíšková porazila Mihaelu Buzarnescuovou, jako jediná Češka si zahraje čtvrté kolo Wimbledonu

Karolína Plíšková zvládla zápas třetího kola Wimbledonu proti Rumunce Mihaele Buzarnescuové. V utkání proti 29. nasazené sice prohrála vcelku jasně první set, ale pak se dostala do tempa a další dva vyhrála v poměru 7:6 a 6:1. Její další soupeřkou bude Kiki Bertensová z Nizozemska.

Londýn (Aktualizováno: 20:22 6. 7. 2018) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká tenistka nevstoupila do utkání nejlépe. Hned své první podání si Plíšková prohrála, když Rumunka zakončila rozhodující výměnu míčkem přímo na čáru. Buzarnescuová následně svůj brejk potvrdila.

Šafářová, Siniaková a Strýcová své třísetové bitvy prohrály a Wimbledon pro ně končí

Číst článek

Až do deváté hry si obě hráčky držely své servisy. Právě v ní měla Rumunka šanci set ukončit při podání Plíškové, což se jí také podařilo. Turnajová sedmička si za celý průběh první sady nevytvořila ani jeden brejkbol.

Ve druhém setu si dokázala Plíšková držet podání do čtvrté hry, kdy především kvůli svým nevynuceným chybám dovolila soupeřce jít do vedení. Bukurešťská rodačka pak v dalším gemu svůj brejkbol potvrdila.

Plíšková se ale rozhodně nevzdala, v sedmé hře si své podání vzala zpátky a následně dokázala svůj brejk potvrdit. Následně si obě dvě hráčky držely své servisy, takže o vítězce druhé sady rozhodoval až tiebrejk.

V tom se dostala do vedení 3:0 Karolína Plíšková, které už nepustila, zkrácenu hru ovládla v poměru 7:3 a zápas tak dospěl do třetího, rozhodujícího setu.

Do toho vstoupila Plíšková skvěle, když vzala své soupeřce podání za stavu 2:1 servis a následně si udrželo to své. Pak už se česká tenistka rozjela ve velkém stylu, své soupeřce nedovolila uhrát jedinou hru a postupuje do čtvrtého kola.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme