Kvitová v Sydney podlehla kvalifikantce, Veselý porazil Querreyho

Tenistka Petra Kvitová skončila na turnaji v Sydney v osmifinále, když podlehla Italce Camile Giorgiové, Jiří Veselý naopak v Aucklandu vyřadil Sama Querreyho.

Sydney Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová

Petra Kvitová | Foto: Mike Segar | Zdroj: Reuters

Ve svém druhém zápase v sezoně strávila Petra Kvitová na kurtu téměř dvě hodiny, v závěru dokázala odvrátit čtyři mečboly, z postupu do čtvrtfinále se přesto raduje Italka Camila Giorgiová po výhře 7:6 a 6:2.

Andy Murray podstoupil operaci kyčle. Wimbledon chce po rekonvalescenci stihnout

Číst článek

Zápas s úspěšnou kvalifikantkou se lámal v závěru první sady. První úspěšný brejkbol předvedla Petra Kvitová a vedla 6:5, jenže sadu nedokázala dopodávat. Následný tiebreak se protáhl na 16 míčků, úspěšnější byla Giorgiová a šla do vedení po výhře 9:7.

Ve druhém setu ztratila tenistka z Fulneku dvakrát svůj servis, svůj jediný brejkbol nevyužila a po hodině a 56 minutách Camila Giorgiová postupuje do čtvrtfinále přípravného turnaje před Australian Open, kde se utká s Polkou Radwaňskou.

Lépe se vedlo Jiřímu Veselému. Na oblíbeném turnaji v Aucklandu vyřadil nasazeného Američana Sama Querreyho 6:4, 6:7, 7:6 a stejně jako loni postoupil do čtvrtfinále. V něm se utká se Španělem Robertem Bautistou.

Výsledky tenisového turnaje mužů a žen v Sydney

Ženy:

Dvouhra - 2. kolo:

Giorgiová (It.) - Kvitová (ČR) 7:6 (9:7), 6:2.

Tenisový turnaj mužů v Aucklandu (tvrdý povrch, dotace 561 345 dolarů):

Dvouhra - 2. kolo:

Veselý (ČR) - Querrey (3-USA) 6:4, 6:7 (10:12),

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme