Šafářová zažila na Roland Garros nečekanou rozlučku, gratulovala jí i Serena Williamsová

Teď už bývalá tenistka Lucie Šafářová se ještě jednou představila fanouškům na Roland Garros. Svou rozlučku tentokrát neplánovala. Finalistku ženského singlu a dvojnásobnou šampionku ženského deblu z Paříže překvapili tamní pořadatelé a připravili jí ještě jeden slavnostní ceremoniál.

Tento článek je více než rok starý.

Paříž Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lucie Šafářová zvládla vstup do US Open

Lucie Šafářová. | Foto: Jerry Lai-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Symbolicky u toho byla zrovna Serena Williamsová, která dohrála svůj zápas. Takže se obě u vchodu na centrální dvorec potkaly a chvíli si povídaly. Slavná Američanka přiznala, že to bylo pro ni nezapomenutelné finále, když v roce 2015 českou hráčku ve třech setech udolala.

Přehrát

00:00 / 00:00

Šafářová zažila na Roland Garros nečekanou rozlučku, gratulovala jí i Serena Williamsová

„Pogratulovala mi a řekla, že jsem ji předběhla. Tak jsem jí řekla, ať dál pokračuje, že jí to dobře jde a že jí přeju hodně štěstí,“ usmívá se Lucie Šafářová.

Šafářové pořadatelé na centrálním kurtu předali speciální trofej - kvádr z průhledného skla, ve kterém byly všechny části zdejšího antukového kurtu, a také promítali video s největšími momenty Lucie Šafářové tady v Paříži.

Siniaková si po velkém boji se Sakkariovou zahraje na Roland Garros třetí kolo, Muchová končí

Číst článek

„Když začalo hrát to video, tak jsem začala brečet. Pak už jsem nevěděla vůbec nic, ale tak nějak jsem mluvila od srdce. Bylo to krásné. Jsem moc šťastná a je pro mě velká čest, že pro mě něco takového zorganizovali,“ přiznává Lucie Šafářová, že se během projevu trochu ztrácela.

Vždyť s takovou slávou už ani nepočítala. Takže musela narychlo vybrat šaty a přijít ještě na jednu rozlučku - už prý poslední.

„To už je všechno, já myslím, že to už stačilo,“ smála se Lucie Šafářová, které ke kariéře na tiskové konferenci gratuloval i Roger Federer a se kterou se na kurtu rozloučila i Serena Williamsová.

„Bylo to hezké. I předtím se jí na kurtu na mě ptali, to bylo hezké,“ těší Šafářovou zájem nejúspěšnějších tenistů mužské i ženské profesionální éry.

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme