Vondroušová si o první titul v sezoně nezahraje, semifinále ve Gstaadu prohrála

19letá Češka prohrála s Lucemburčankou Mandy Minellaovou za hodinu a 40 minut 1:2 na sety. 32letá Minellaová si zahraje první finále na okruhu WTA v kariéře.

Tento článek je více než rok starý.

Gstaad/Švýcarsko Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Díky nejlepšímu výsledku po zranění třísla se Markéta Vondroušová vrátí v žebříčku WTA zpět do elitní stovky, v novém vydání jí bude patřit nejhůř 93. příčka.

Velký den Heleny Sukové. Česká tenistka bude uvedena do Síně slávy

Číst článek

Rodačce ze Sokolova se ve Švýcarsku daří, vloni ovládla turnaj v Bielu a o finále bojovala i na aktuálním turnaji ve Gstaadu, jenže nad její síly byla o 13 let zkušenější Lucemburčanka Mandy Minellaová, která si zahraje první finále na okruhu WTA v kariéře.

Markéta Vondroušová sice v semifinále zvládla vyrovnaný první set, za stavu 5:4 využila svůj čtvrtý brejkbol, který ji zároveň zajistil výhru v sadě, do prvního finále v sezoně se ale nedostala.

Za stavu 2:2 ve druhém dějství prohrála šest her v řadě. Lucemburčanka díky tomu ovládla druhý set a v tom třetím získala rozhodující výhodu, kterou Česka nedokázala zvrátit. 

Tenisový turnaj žen v Gstaadu (antuka, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - semifinále:
Minellaová (Luc.) - Vondroušová (ČR) 4:6, 6:2, 6:2.

WTA Gstaad, SF: M. Minella d. M. Vondrousova 4-6 6-2 6-2

the 🇱🇺 will play the first WTA final of her career (not counting 125k level), at almost 33 years old and 9 months after having her first child.
next Monday she will be back into top-150, into top-110 in the Race.

12:51 – 21. 07. 2018

4 17

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme