Markéta Vondroušová se vrátí na tenisové kurty až při US Open na konci srpna

Tenistka Markéta Vondroušová se po zranění zápěstí vrátí na turnaje až při US Open. Patnáctá hráčka světového žebříčku už sice začala trénovat s raketou, ale rozhodla se opakovaně odložit návrat k soutěžní hře a nyní počítá se startem až na posledním grandslamu sezony. Ten začne v New Yorku 26. srpna.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Markéta Vondroušová

Markéta Vondroušová | Foto: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

„Po dohodě v týmu padlo rozhodnutí návrat ještě posunout a odhlásit se z turnaje v Cincinnati,“ uvedl na facebooku manažer Vondroušové Jan Koukal.

Vondroušová má zánět v zápěstí. ‚Severoamerické turné by nemělo být ohroženo,‘ uklidňuje její lékař

Číst článek

Finalistka antukového grandslamu French Open laboruje se zraněním od vyřazení v prvním kole Wimbledonu. Její potíže způsobilo přetížení hrací ruky během antukové sezony. Zánět se pak rozvinul při přechodu na trávu, kde se hraje s těžšími míčky.

Podle původních odhadů se Vondroušová měla vrátit na právě probíhajícím turnaji v Torontu, ale rehabilitace se protáhla. V Cincinnati začne jedna z generálek na US Open příští pondělí. „Toto zranění vyžaduje šetrný postup a čas. Prioritou je úplné vyléčení a kvalitní příprava,“ vysvětlil už dříve ošetřující lékař Vlastimil Voráček.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme