Tenistka Muchová postupuje pavoukem a udivuje. V lóži měla australskou herečku, gratuloval také Jágr

Karolína Muchová porazila svou krajanku Karolínu Plíškovou a nadále postupuje wimbledonským pavoukem. Kromě technického a pestrého tenisu na sebe ale upozorňuje také svou lóží, kde se objevila známá australská herečka Rebel Wilsonová.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenistka Karolína Muchová

Tenistka Karolína Muchová | Foto: ZOPH | Zdroj: Reuters

Pozorní diváci mohli v lóži Muchové zahlédnout tvář známou z českých fotbalových stadionů. Otcem Muchové je totiž bývalý prvoligový fotbalista Josef Mucha. V současné době působí jako asistent trenéra v druholigové Jihlavě. Dříve ale vedl jako hlavní trenér Karvinou.

Nazvat filmovou komedii Podfukářky zábavnou, byl by to oxymóron

Číst článek

Kromě něj ale seděla v sektoru Karolíny Muchové mnohem známější tvář, alespoň pro filmový svět. Konkrétně šlo o australskou herečku Rebel Wilsonovou. Děvětatřicetiletá Australanka si zahrála například ve filmech Ženy sobě, Pařmeni anebo Jak porodit a nezbláznit se. Nejnověji ve filmu Podfukářky

Muchová se s Wilsonovou poznala minulý rok na US Open, když se výhrou nad grandslamovou šampionkou Garbiñe Muguruzaovou dostala do podvědomí tenisové veřejnosti.

„Napsala mi na twitteru. Je hrozně milá a zábavná. Byly jsme spolu na večeři,“ řekla Muchová na tiskové konferenci.

Nyní si herečka na Muchovou opět vzpomněla a rozhodla se podpořit ji v zápase s Plíškovou: „Má ráda tenis, jsme kamarádky. Napsala mi dneska o lístky, tak jsem jí je dala. Užila si to,“ zmínila na konto nevšední podporovatelky Muchová.

Českou tenistku podpořil veřejně také legendární hokejista Jaromír Jágr. „Pane fotbalový trenére Mucho, dejte si teď od fotbalu pauzu a buďte s dcerou. Myslím, že si jednou zakřičíte – má dcera je světovou jedničkou,“ napsal hokejista na svém instagramu.

Podporu bude česká tenistka potřebovat i během úterý. Okolo 15.30 totiž v zápase o semifinále vyzve Ukrajinku Elinu Svitolinovou. Server iROZHLAS.cz bude zápas přenášet skrze online textový přenos.

krb Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme