Tenisové Prague Open přišlo o jednu z hvězd, kvůli zranění se z turnaje odhlásila Kvitová

Tenisové Prague Open přišlo o jednu z hvězdných účastnici. Kvůli nedoléčenému zranění zápěstí se musela z turnaje odhlásit Petra Kvitová. Dvojnásobná wimbledonská šampionka to uvedla na svém twitterovém profilu.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová

Petra Kvitová | Zdroj: Reuters

„Hrát doma je něco velice speciálního, hlavně po tolika letech na okruhu. Bohužel mé zápěstí se ještě úplně nezotavilo, a tak se musím z turnaje odhlásit. Vím, že turnaj bude skvělý a diváci se postarají opět o skvělou atmosféru,“ uvedla Kvitová na twitteru.

Mezi Floridou a Českem. Tenistka Bouzková vypráví o životě mimo kurty, ale i o wimbledonském snu

Číst článek

Vítězka turnaje z roku 2018 tak nebude mít příležitost napravit nepovedené loňské představení na domácím turnaji, když jako nasazená jednička vypadla hned v úvodním kole. Letos měla být nasazenou trojkou.

Nejvýše nasazenou bude letos Estonka Anett Kontaveitová, dvojkou a zároveň nejvýše nasazenou Českou bude loňská šampionka Roland Garros Barbora Krejčíková.

Hlavní program Prague Open začíná v pondělí 25. července a končí v neděli a letos poprvé se uskuteční na betonovém povrchu. V minulých letech se hrálo na antuce.

Hrat doma je neco velice specielniho, hlavne po tolika letech na okruhu. Bohuzel me zapesti se jeste uplne nezotavilo a tak se musim z turnaje odhlasit. Vim, ze turnaj bude skvely a divaci se postaraji opet o skvelou atmosferu ♥️🇨🇿

@Livesport Prague Open

15:08 – 23. 07. 2022

49 861

tat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme