'Nejlepší máma všech dob.' Williamsovou před návratem povzbuzují billboardy od manžela

V příštím týdnu v Indian Wells se Serena Williamsová představí po více než roce v ostrém zápase a podporu při návratu jí vyjádřil manžel jedinečným dárkem. Podél dálnice směrem na turnaj BNP Paribas Open v Kalifornii nechal instalovat čtyři billboardy s fotkou americké tenistky i její půlroční dcery.

Indian Wells/USA Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenistka Serena Williams při zápase Abú Zabí

Tenistka Serena Williams při zápase Abú Zabí | Zdroj: Reuters

„Nejlepší máma všech dob,“ mohou si všichni přečíst postupně po každém slově zvlášť. Na dojemný dárek poukázala jedna z nejlepších tenistek historie a vítězka 23 grandslamů ve dvouhře na instagramu.

Zahrála si s Federerem, porazila obě sestry Williamsovy. Češky čeká i Švýcarka se slovenskými kořeny

Číst článek

Když bývalá světová jednička vyhrála zatím poslední turnaj loni v lednu na Australian Open, byla už těhotná. Z dcery Olympie se s manželem Alexisem Ohanianem těší od začátku září.

Na přelomu roku se šestatřicetiletá Američanka vrátila na krátko na kurt v exhibici v Abú Zabí a před necelým měsícem odehrála čtyřhru ve Fed Cupu. Po boku starší sestry Venus prohrála.

Ještě než v Indian Wells prožije návrat na WTA Tour, zúčastní se Williamsová v pondělí exhibičního turnaje Tie Break Tens v Madison Square Garden. Los jí přisoudil Francouzku Marion Bartoliovou, která se chystá na návrat po téměř pěti letech.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme