Siniaková získala letošní třetí titul v deblu, s novou parťačkou Sandersovou vyhrála turnaj v Berlíně

Česká tenistka Kateřina Siniaková získala v této sezoně třetí titul ze čtyřhry. Světová deblová čtyřka porazila s Australankou Storm Sandersovou ve finále turnaje v Berlíně francouzsko-švýcarskou dvojici Alizé Cornetová, Jil Teichmannová 6:4, 6:3. Rodačka z Hradce Králové vybojovala celkově 16. trofej na okruhu WTA.

Tento článek je více než rok starý.

Berlín Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Šestadvacetiletá Siniaková s o rok starší Sandersovou potvrdily na berlínské trávě roli nasazených jedniček a triumfovaly na prvním společném turnaji. Česká tenistka hraje čtyřhru hlavně s krajankou Barborou Krejčíkovou, ta ale v Berlíně chyběla.

Česko-australský pár v duelu s nenasazenými soupeřkami ztratil jen jednou servis, naopak proměnil čtyři brejkboly. Po hodině a 11 minutách využily Siniaková se Sandersovou druhý mečbol.

Bývalá světová jednička v deblu Siniaková vyhrála v této sezoně po boku Krejčíkové grandslamové Australian Open, předtím také v lednu triumfovala s Bernardou Peraovou na turnaji v Melbourne. Sandersová získala čtvrtý deblový titul v kariéře a druhý v této sezoně.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme