Muchová si poprvé v sezoně zahraje čtvrtfinále, Nosková na turnaji v Tallinnu končí

Tenistka Karolína Muchová postoupila na turnaji v Tallinnu poprvé v sezoně do čtvrtfinále na okruhu WTA. Ve druhém kole porazila Švýcarku Viktorii Golubicovou po obratu 4:6, 6:0, 6:2 a mezi osmičku nejlepších se dostala poprvé od loňského Wimbledonu. S turnajem se rozloučila sedmnáctiletá Linda Nosková, vítězka loňské juniorky na Roland Garros podlehla třetí nasazené Brazilce Beatriz Haddadové Maiaové 1:6, 5:7.

Tento článek je více než rok starý.

Tallin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Muchová na turnaji v Tallinu

Karolína Muchová na turnaji v Tallinu | Zdroj: Reuters

Šestadvacetiletá Muchová, jež letos kvůli zdravotním problémům zatím odehrála jen osm turnajů a na třech z nich končila skrečí, prohrála úvodní set za 47 minut.

Martincová zvládla úvodní zápas turnaje v Tallinnu a je čtvrtou Češkou ve druhém kole

Číst článek

Pak ale získala deset her v řadě a soupeřce nabídla šanci až za stavu 4:0 ve třetím setu. Golubicová snížila na 2:4, poslední dvě hry už ale opět patřily české tenistce. Dva zápasy za sebou vyhrála Muchová dosud naposledy na letošním Roland Garros.

Nosková končí

Semifinalistka červencového turnaje WTA v Praze Nosková prohrála s favoritkou úvodní sadu za 25 minut, ve druhé ale sváděla se světovou patnáctkou vyrovnanou bitvu.

Na ztrátu podání dokázala okamžitě zareagovat a měla i dva brejkboly na 5:3, nedokázala je ale využít a Brazilka v závěru zužitkovala své zkušenosti.

O čtvrtfinále si ve středu v estonské metropoli zahraje ještě Barbora Krejčíková, která se utká s Martou Kosťukovou z Ukrajiny.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme