Plíšková na Turnaji mistryň prohrála s Kontaveitovou, Estonka postupuje do semifinále

Tenistka Karolína Plíšková prohrála na Turnaji mistryň s Anett Kontaveitovou 4:6 a 0:6 za necelou hodinu. Estonka porazila bývalou světovou jedničku ve dvou setech stejně jako předtím Barboru Krejčíkovou a stala v mexické Guadalajaře první jistou semifinalistkou.

Guadaljara (Mexiko) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Plíšková

Karolína Plíšková | Zdroj: Reuters

Pokud Krejčíková zdolá ve večerním utkání Španělku Garbiňe Muguruzaovou, střetnou se české hráčky v neděli o druhé postupové místo ze skupiny Teotihuacán.

Tenis v nadmořské výšce Sněžky. Siniaková v Mexiku náročné podmínky zvládá a chválí fanoušky

Číst článek

Turnajová trojka Plíšková odehrála s Kontaveitovou vyrovnaný první set. Ve třetím gamu měla tři šance na brejk, ale ani jednou neuspěla. Při svém servisu nezaváhala až do stavu 4:5, kdy čelila prvnímu brejkbolu a po smeči Estonky přišla o podání i úvodní set.

Ve druhém setu už Plíšková vypadla zcela z rytmu a na Kontaveitovou nestačila. Uhrála jen devět výměn a do šatny zamířila po 57 minutách hry. Estonské tenistce podlehla poprvé, předchozí tři vzájemné zápasy ovládla. Její soupeřka potvrdila výtečnou aktuální formu dvanáctým vítězstvím v řadě - během této série vyhrála turnaje v Moskvě a Kluži.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme