Posila pro tým Karolíny Plíškové. Na US Open bude světové osmičce radit Conchita Martínezová

Na nadcházejícím US Open bude tenistce Karolíně Plíškové pomáhat svými radami Španělka Conchita Martínezová. Vítězka Wimbledonu z roku 1994 zaskočí za Australanku Rennae Stubbsovou, která bude během newyorského grandslamu vytížená prací pro televizi.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Plíšková po výhře ve třetím kole US Open

Karolína Plíšková na US Open. | Zdroj: Reuters

„Rennae má dohodu s televizní společností ESPN a v průběhu turnaje ji při vysílání čeká spousta práce a komentování. Conchitu sama doporučila,“ uvedl manažer a manžel české hráčky Michal Hrdlička na webové stránce Plíškové. „Conchita se bude věnovat Karolíně po tenisové stránce. Zkrátila dovolenou a ve čtvrtek odletěla do USA,“ řekl Hrdlička.

Ivan Lendl se vrací na okruhy ATP, bude pomáhat německému talentu Zverevovi

Číst článek

Šestadvacetiletá Plíšková se před deseti dny rozešla s koučem Tomášem Krupou a obnovila spolupráci se Stubbsovou. Bývalá úspěšná deblistka jí radila už loni na Turnaji mistryň a česká finalistka předloňského US Open si pochvaluje její pozitivní přístup.

Ve Flushing Meadows se pokusí vylepšit neúspěšnou bilanci z amerických betonů pod vedením Martínezové. Šestačtyřicetiletá Španělka pomohla k loňskému triumfu ve Wimbledonu krajance Garbiňe Muguruzaové, ale letos v březnu jejich spolupráce skončila.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme