Kvitová začne US Open proti Wickmayerovové, Plíškovou čeká v 1. kole Dijasová

Tenistka Petra Kvitová zahájí US Open coby pátá nasazená utkáním s Yaninou Wickmayerovou z Belgie, turnajovou osmičku Karolínu Plíškovou čeká v 1. kole Zarina Dijasová z Kazachstánu. Barbora Strýcová, která je v New Yorku nasazena jako číslo 23, bude znát soupeřku až po skončení kvalifikace.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká tenistka Petra Kvitová

Česká tenistka Petra Kvitová | Foto: Jean-Yves Ahern-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Kristýnu Plíškovou prověří v 1. kole ve formě hrající Kiki Bertensová z Nizozemska, která vyhrála nedávný turnaj v Cincinnati. Nasazené soupeřky čekají i Markétu Vondroušovou, která bude hrát s jednadvacítkou Mihaelou Buzarnescuovou z Rumunska, Kateřina Siniaková se utká s osmadvacítkou Anett Kontaveitovou z Estonka. Lucie Šafářová si zahraje s Chorvatkou Petrou Martićovou.

Posila pro tým Karolíny Plíškové. Na US Open bude světové osmičce radit Conchita Martínezová

Číst článek

Američanka Sloane Stephensová vykročí za obhajobou titulu proti Rusce Jevgeniji Rodinové. Světová jednička Simona Halepová vstoupí do turnaje duelem s Kaiou Kanepiovou z Estonska a ve čtvrtfinále by Rumunka mohla narazit na Karolínu Plíškovou. Kvitová se ve stejné fázi může utkat se světovou dvojkou Caroline Wozniackou, Dánku na úvod čeká Australanka Samantha Stosurová.

Serena Williamsová, která byla nasazena jako číslo 17, zahájí boj o další titul z US Open proti Magdě Linetteové z Polska. S Halepovou by se mohla utkat ve 4. kole. O kolo dřív může dojít k s sesterské bitvě se šestnáctou nasazenou Venus.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme