‚Platí vítěz.‘ Wimbledonští finalisté Djoković s Kyrgiosem se vsadili o večeři

Tenisté Novak Djoković a Nick Kyrgios se před dnešním vzájemným zápasem ve finále Wimbledonu vsadili o večeři. Domluvili se na tom na instagramu.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Novak Djoković.

Novak Djoković. | Foto: HANNAH MCKAY | Zdroj: Reuters

„Trvalo ti pět let, než jsi mě začal mít rád,“ připomněl Djoković, že Kyrgios byl jeho velkým kritikem poté, co vítěz dvaceti grandslamů uprostřed pandemie uspořádal sérii exhibičních turnajů.

První kazašská vítězka Wimbledonu. Rybakinová po nervózním úvodu porazila Džabúrovou 2:1

Číst článek

„To je pravda, ale když šlo do tuhého, tak jsem se tě zastal,“ uvedl australský bouřlivák. Kyrgios byl totiž překvapivým kritikem australské vlády, když Djokoviće před letošním Australian Open deportovala ze země, protože Srb nebyl očkován proti koronaviru.

Pětatřicetiletý Djoković soupeřovo gesto zpětně ocenil a vyzval ho ke společné večeři. „Platí vítěz finále,“ uvedl ale třetí hráč světa. „Domluveno. Pořádně to roztočíme,“ odpověděl Kyrgios.

Dnešní finále v All England Clubu odstartuje v 15.00. Bývalý první hráč žebříčku Djokovič se zatím se světovou čtyřicítkou Kyrgiosem utkal dvakrát. Oba zápasy hrané na tvrdém povrchu vyhrál sedmadvacetiletý Australan.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme